Una final


  • Comparteix:

No poden tornar a fallar

No poden tornar a fallar

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat es juga la temporada aquest cap de setmana contra el líder de la Lliga FEV, l'Algar Surmenor murcià. Les santcugatenques, terceres, necessiten guanyar a casa per arribar a la darrera jornada amb opcions de disputar la promoció d'ascens.

Els números diuen que el Lubesa Sant Cugat encara pot entrat en el play-off d'ascens. Però si perden aquest dissabte contra l'Algar murcià dirien adéu a les seves opcions de pujar de categoria. Així doncs, la victòria és indispensable per arribar a la darrera jornada amb opcions. I si pogués ser, s'hauria de conseguir una victòria amb un bon marcador, perquè en cas d'empat a punts es tindrien en compte els sets guanyats i perduts.

Potser el rival, no és l'adient per aconseguir la victòria, ja que només ha perdut un partit en tota la competició i també es juga l'ascens. Les santcugatenques tenen el dubte de Carlota Santamaria, que arrossega molèsties. La jugadora del Lubesa, Maria Tortosa, veu l'equip molt motivat de cara a aquest important partit.

Maria Tortosa

Juguem contra un equip a priori més fort, però juguem a casa i tenim opcions de guanyar.


Aquest dissabte a partir de les vuit de la tarda (20:00h), Lubesa Sant Cugat - Algar Surmenor al PAV-3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.