Una final

No poden tornar a fallar

Voleibol

Publicat el 6/mar/09 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat es juga la temporada aquest cap de setmana contra el líder de la Lliga FEV, l'Algar Surmenor murcià. Les santcugatenques, terceres, necessiten guanyar a casa per arribar a la darrera jornada amb opcions de disputar la promoció d'ascens.

Els números diuen que el Lubesa Sant Cugat encara pot entrat en el play-off d'ascens. Però si perden aquest dissabte contra l'Algar murcià dirien adéu a les seves opcions de pujar de categoria. Així doncs, la victòria és indispensable per arribar a la darrera jornada amb opcions. I si pogués ser, s'hauria de conseguir una victòria amb un bon marcador, perquè en cas d'empat a punts es tindrien en compte els sets guanyats i perduts.

Potser el rival, no és l'adient per aconseguir la victòria, ja que només ha perdut un partit en tota la competició i també es juga l'ascens. Les santcugatenques tenen el dubte de Carlota Santamaria, que arrossega molèsties. La jugadora del Lubesa, Maria Tortosa, veu l'equip molt motivat de cara a aquest important partit.

Maria Tortosa

Juguem contra un equip a priori més fort, però juguem a casa i tenim opcions de guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest dissabte a partir de les vuit de la tarda (20:00h), Lubesa Sant Cugat - Algar Surmenor al PAV-3 de la Rambla del Celler.