Homenatge a l'esforç i els resultats


Temes relacionats

Subcampionat d'Espanya (31/mai/09)


  • Comparteix:

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat ha entregat la copa del subcampionat d'Espanya a l'Ajuntament perquè llueixi a les seves vitrines. L'alcalde, Lluís Recoder, ha rebut l'equip amb paraules d'admiració i reconeixement pel seu esforç.

Les noies de Rafa Ruiz han aconseguit la millor posició d'un equip santcugatenc en un campionat d'Espanya i això bé ha valgut el seu reconeixement. L'alcalde ha rebut a jugadores i directius a l'Ajuntament i ha destacat la dedicació i el mèrit d'aconseguir el subcampionat sense 'cops de talonari'. L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat també l'esport de base a la ciutat.

Lluís Recoder

A Sant Cugat tenim milers de practicants d'esports base perquè els pares són conscients del valor eduactiu de l'esport.




Tot i caure 3 a 0 a la final davant l'IBSA canari, l'entrenador, Rafa Ruiz, es mostra satisfet per l'esforç i l'empenta que han demostrat les noies.

Rafael Ruiz

L'esforç ha estat molt gran i hem posat un bon punt i final a la temporada.






En acabar els parlaments, l'equip ha entregat el trofeu a l'Ajuntament davant les autoritats i les moltes jugadores del club que s'han volgut sumar a l'homenatge.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.