Letònia 2- Catalunya 0


  • Comparteix:

Sant Cugat viu una jornada històrica amb els partits de voleibol entre Catalunya i Letònia. Tant en masculí com en femení, els letons s'imposen a la selecció catalana. Maria Tortosa, que es retira després de 15 anys al CV Lubesa Sant Cugat, rep una placa commemorativa per la seva trajectòria.

Sant Cugat s'ha convertit en el centre del voleibol català ja que ha acollit el Catalunya - Letònia. La selecció femenina ha estat derrotada per la selecció letona per 2 sets a 3. Les visitants han començat molt fortes guanyant els dos primers sets, però les catalanes han sabut sobreposar-se al resultat advers i han aconseguit endur-se el tercer i quart set, forçant d'aquesta manera el cinquè i últim set que s'ha acabat enduent Letònia.

Pel que fa a la categoria masculina, el partit ha estat molt diferent al femení. La selecció de Letònia ha guanyat per 3 sets a 0, sempre amb un marcador molt ajustat.

El president del CV Lubesa Sant Cugat, Miquel Martínez, valora que la selecció catalana hagi jugat a Sant Cugat.

Miquel Martínez

Fa mesos que volíem fer-ho i estem molt orgullosos que la selecció jugui a Sant Cugat.








Abans que es jugués el partit masculí, el president del CV Lubesa Sant Cugat, Miquel Martínez, ha obsequiat amb una placa commemorativa a Maria Tortosa, que després de 15 anys al conjunt santcugatenc, es retira.

La jugadora del CV Lubesa Sant Cugat i de la selecció catalana, Maria Tortosa, valora la seva participació amb la selecció.

Maria Tortosa

Al final he tingut el premi de jugar amb la selecció catalana i estic molt contenta.



Aquesta jornada de voleibol ha estat una festa a Sant Cugat, ja que feia tres anys que la selecció catalana no jugava cap partit.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.