El CVSC es queda sense el patrocini del grup Lubesa

El CVSC, sense patrocinadors per la temporada vinent

Voleibol

Publicat el 15/jul/09 per Mercè Montcusí

El Club Voleibol Sant Cugat afrontarà la propera campanya sense patrocinador. Després de cinc temporades, l'empresa de ferros Lubesa deixarà d'aportar l'ajut de 20.000 euros anuals a l'entitat a causa de la crisi econòmica. Lubesa deixarà formar part del nom de l'entitat, que recupera la seva forma original: Club Voleibol Sant Cugat.

El grup Lubesa arrossega una situació econòmica delicada que els ha obligat a desvincular-se del club abans que finalitzés la temporada. Era una 'mort anunciada' perquè, de fet, ja havia manifestat les dificultats per mantenir el suport a l'entitat l'any anterior. El president del Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, es mostra comprensiu amb el fins ara patrocinador, tot i reconèixer que el club queda compromès econòmicament.

Miquel Martínez

Estem agraïts a Lubesa pels anys de suportt al club. Ara la nostra situació econòmica queda compromesa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





És un mal moment per trobar finançament. Per això, l'entitat esportiva haurà d'afrontar la temporada fent reajustaments en els desplaçaments del sènior i amb l'únic ajut del Consell Català de l'Esport, que els dóna suport com a club femení de rendiment. Aquesta temporada, a més, deixaran de rebre el patrocini del Sant Cugat Trade Center per l'organització del seu torneig internacional. Sent previsors, però, el club santcugatenc ja fa mesos que treballa per fer viable econòmicament parlant la temporada vinent. Per això, apostarà per la promoció de jugadores locals i la il·lusió com a elements 'anticrisi'.