Entre els millors equips de l'Estat


  • Comparteix:

El juvenil del Sant Cugat a la Superlliga

El juvenil del Sant Cugat a la Superlliga

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat participarà a la Superlliga gràcies a la invitació que ha rebut de la Federació Espanyola. El club santcugatenc disputarà dues fases classificatòries i una d'elles es podria disputar a la nostra ciutat.

Per primer cop a la història el Club Voleibol Sant Cugat tindrà un equip a la Superlliga del volei estatal. El juvenil de l'entitat ha rebut una invitació de la Federació Espanyola i serà un dels tres catalans que lluitaran per accedir a la fase final. La competició consta de dues fases prèvies on s'acumulen els punts. El president del club, Miquel Martínez, destaca la gran notícia que suposa per al club jugar la Superlliga.

Miquel Martínez

Estem molt satisfets de poder participar a la Superlliga.







El club també es planteja la possibilitat d'acollir la segona fase d'aquesta competició amb un total de 24 equips. Escoltem Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Esperem acollir aquesta segona fase de la Superlliga a Sant Cugat.








La Superlliga juvenil consta de dues fases prèvies on s'acumulen els punts i els vuit primers classificats disputen la fase final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.