El voleibol europeu té una cita a Sant Cugat


  • Comparteix:

Tres conjunts santcugatencs participaran en aquest torneig

Tres conjunts santcugatencs participaran en aquest torneig

La 6a edició del torneig internacional de voleibol Ciutat de Sant Cugat comença aquesta tarda al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Un total de 25 clubs vinguts de tot Europa integren un cartell de luxe.

420 noies d'entre 12 i 18 anys disputaran la 6a edició del torneig internacional Ciutat de Sant Cugat que organitza el Club Voleibol Sant Cugat. 25 clubs intentaran guanyar aquest prestigiós torneig. Alguns conjunts vénen de molt lluny com el Dynamo Seewy de Suïssa, el Bialystock polonès, les italianes del Pallavolo i de l'Anderlini, les croates del Kastella i el Bordeus francès. Altres equips tenen una gran tradició de volei com el Barça, el Getxo basc i l'Alcobendas madrileny.

Miquel Martínez és el president del club santcugatenc.

Miquel Martínez

El torneig té un gran nivell amb conjunts molt destacats a àmbit europeu.








La competició s'inicia aquesta tarda a dos quarts de set de la tarda (18:30) al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. La presentació dels equips es farà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre (19:30) al PAV-3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.