Sant Cugat, centre del volei europeu


  • Comparteix:

L'equip infantil italià de Tor Sapienza de Roma, el cadet del Club Voleibol Sant Cugat i les juvenils del Marina Kastella croat guanyen la 6a edició del torneig internacional Ciutat de Sant Cugat organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat. El president de l'entitat, Miquel Martínez, es mostra molt satisfet amb l'alt nivell que ha tingut la competició.

El torneig Internacional de voleibol "Ciutat de Sant Cugat" ha comptat amb la presència de 25 equips, i més de 450 jugadores arribades de tot l'estat espanyol, Itàlia, Croàcia, Polònia, França i Suïssa. El PAV-3 s'ha omplert de gom a gom per veure un dels millors esdeveniments de voleibol a nivell internacional.El president del C.V. Sant Cugat, Miquel Martínez, es mostra molt satisfet amb la sisena edició i espera poder celebrar el proper any la setena.

Miquel Martínez

Estem molt satisfets de com ha anat tot. No hi hagut cap incident i el nivell esportiu ha estat molt alt.









L'acte ha finalitzat amb l'entrega de premis i tots els equips han rebut un recordatori per la seva participació en el torneig. Paula Fuentes del C.V. Sant Cugat ha estat escollida millor jugadora del campionat en categoria cadet.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina paradoxa. El club que es troba a la millor categoria de totes les modalitats que es juguen a Sant Cugat. El club que és capaç d'organitzar de forma regular , el millor esdeveniment esportiu de pista coberta, ha d'anar a jugar a Valldoreix.... Felicitats i endavant

Xandri. Enviat el 21/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.