Ja coneixen els rivals de la Superlliga


  • Comparteix:

El júnior del Club Voleibol Sant Cugat coneix les rivals de la Superlliga estatal

El júnior del Club Voleibol Sant Cugat coneix les rivals de la Superlliga estatal

El Barça, el Vall d 'Hebron i el Finestrat d'Alacant són els rivals de l'equip júnior del Club Voleibol Sant Cugat a la primera fase de la Superlliga que es disputarà el 28 i 29 de novembre. Les santcugatenques disputen aquesta competició per primer cop a la seva història.

Jugar la Superlliga és un premi pel Club Voleibol Sant Cugat. L'entitat santcugatenca veu recompensada el treball que es fa amb les categories de base. Les jugadores locals disputaran dues fases on s'acumulen els punts que serveixen per classificar-se per a la final. L'objectiu de les santcugatenques és continuar formant-se, tot i que tenen plantilla per arribar a l'última fase.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, explica com afronta l'equip santcugatenc el torneig.

Miquel Martínez

Hi ha un projecte de base important i tenim l'oportunitat de participar en una competició estatal. No dubto que tenim possibilitats de passar a la tercera fase.










Sant Cugat podria ser seu de la segona fase de la Superlliga. Martínez explica en quin moment es troba la candidatura de la nostra ciutat.

Miquel Martínez

Tenim el vistiplau de l'àrea d'Esports. Entrarem en un sorteig amb altres interessats i en pocs dies sabrem si ens la donen a Sant Cugat.









La primera fase es disputa 28 i 29 de novembre on el Club Voleibol Sant Cugat s'enfrontarà contra el Barcelona, el Vall d'Hebron i el Finestrat d'Alacant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.