Primera derrota a la lliga

Voleibol

Publicat el 21/nov/09 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat cau a casa per 0 sets a 3 contra el Voley Ciutat Cide en la sisena jornada de la Lliga FEV. Les santcugatenques es veuen sorpreses per un rival molt potent que s'aprofita del nerviosisme del conjunt santcugatenc en certes fases del partit.

Les noies de Dani Pacheco han deixat d'estar imbatudes a la lliga. Les santcugatenques no han pogut superar a un Voley Ciutat Cide que s'ha mostrat molt fort tant en atac com en defensa i que amb aquesta victòria mostra les seves credencials per entrar en una de les quatre places que donen dret a disputar el play-off d'ascens.

En el primer set, les santcugatenques han discutit algunes decisions arbitrals una mica riguroses, i les balears s'han endut el set per 19 a 25, resultat que s'ha repetit en el segon set. En el tercer, les santcugatenques han anat per davant en el marcador amb distàncies de dos o tres punts. Però finalment el Voley Ciutat Cide ha reaccionat i ha acabat guanyant per 22 a 25, certificant així la primera derrota a la lliga del Club Voleibol Sant Cugat.

L'entrenador de les santcugatenques, Dani Pacheco, valora el resultat.

Dani Pacheco

Un rival molt complicat amb jugadores de molt nivell. Ja pensàvem que seria dificil, però tot i a derrota, no hem jugat malament. Ens ha fallat el tema de l'ànim.

La propera setmana les santcugatenques tornen a jugar a casa i s'enfronten al Algaida, equip de la part baixa de la taula. Serà dissabte a dos quarts de set de la tarda (18:30h) al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.