Arseni Llenas: 'El Vall d'Hebron és el rival més complicat de la primera fase'


  • Comparteix:

Andreu Llenas i les noies del conjunt juvenil

Andreu Llenas i les noies del conjunt juvenil

L'entrenador del conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, Arseni Llenas, creu que el Vall d'Hebron és el rival més complicat a la primera fase de la Superlliga Estatal que s'inicia dissabte a Barcelona. Llenas destaca la incorporació de la central Anna Capatina, jugadora de l'Olot.

Arseni Llenas vol aconseguir el màxim de punts possibles. Aquesta és la fita de cara a dissabte, quan se celebra la primera de les dues fases prèvies d'aquesta nova competició. Els punts que se sumin s'acumularan de cara la segona fase. L'equip té les baixes de les dues centrals titulars, però incorpora a la jugadora de l'Olot, Anna Capatina, per cobrir aquesta posició.
Barça, Vall d'Hebron i Cala de Finestrat són els rivals santcugatencs en aquesta primera fase regional. Arseni Llenas ha destacat especialment la qualitat del Vall d'Hebron.

Arseni Llenas

El rival més complicat és el Vall d'Hebron. La resta d'equips són assequibles.




La segona fase de la competició es disputarà a Sant Cugat el 16 i 17 de gener i els rivals seran el Tubilete, Haro i Xacobeo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.