Miquel Martínez: 'Si tot continua igual, el club és inviable per la temporada vinent'


  • Comparteix:

Assemblea del Club Voleibol Sant Cugat

Assemblea del Club Voleibol Sant Cugat

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, avança a l'Assemblea General de l'entitat que si tot continua igual, el club és inviable econòmicament de cara a la temporada vinent. Martínez també s'ha mostrat preocupat per la poca relació existent amb l'Ajuntament.

L'Assemblea General del Club Voleibol Sant Cugat ha servit per posar de manifest la delicada situació econòmica que viu l'entitat santcugatenca. La temporada passada es va tancar amb un dèficit de 4000 euros d'un pressupost de 121.000. Les previsions per aquesta temporada auguren una campanya equilibrada amb un total de 117.000 euros de pressupost. Els problemes segons el president de l'entitat, Miquel Martínez, arribaran la temporada 2010-2011. Martínez defineix la situació com a inviable.

Miquel Martínez

Si tot continua igual, la situació és inviable.


El president de l'entitat va anunciar la pujada d'un 4% en les quotes de cara a la temporada vinent, fet que va ser aprovat pels socis i també es va anunciar la incorporació de Carme Ponte, nova secretària de l'entitat, i de Salvador Orozco i Pilar Soriano, com a vocals. Martínez també va lamentar la poca relació existent entre l'Ajuntament i la seva entitat.

Miquel Martínez

Estem molt preocupats amb la poca relació existent amb l'Ajuntament.


El màxim mandatari de l'entitat es pregunta si el Club Voleibol Sant Cugat encaixa en la nova política esportiva de l'Ajuntament. Martínez té clar que han d'encaixar a la força.

Miquel Martínez

Si el nostre club no encaixa a Sant Cugat, hem de buscar alguna solució.


Martínez també ha avançat que tot just acabi la temporada, convocarà eleccions a la presidència del Club Voleibol Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.