Pas endavant per l'ascens

Victòria importantíssima del C.V. Sant Cugat a Extremadura

Voleibol

Publicat el 6/mar/10 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix una important victòria per 1 set a 3 contra l'Extremadura Arroyo en la 2a jornada del play off d'ascens a la Superlliga 2. Les santcugatenques s'imposen en una complicada pista amb unes 500 persones animant l'Extremadura Arroyo i dóna pas de gegant contra un rival directe per l'ascens.

El Pavelló Municipal de Los Arroyos ha estat una autèntica olla a pressió, amb mig miler de persones cridant i animant tota l'estona al club extremeny. Un ambient que no ha cohibit a les santcugatenques que s'han mostrat fermes i molt concentrades durant tot el partit.

En els dos primers sets, les santcugatenques han jugat molt fortes en atac i molt segures en el bloqueig, enduent-se tots dos parcials per 22 a 25. Tot i que en el tercer set l'Extremadura Arroyo s'ha imposat per 25 a 18, en el quart, les santcugatenques han tornat a mostrar-se molt superiors i han guanyat per 19 a 25, aconseguint així aquesta importantíssima victòria de cara a l'ascens.

L'entrenador del club santcugatenc, Dani Pacheco, molt orgullós del treball de les seves jugadores, creu que avui han fet un pas molt gran de cara a l'ascens.

Dani Pacheco

Havent guanyat en aquest camp, amb tot aquest públic, hem donat un pas molt important.

Amb la victòria les santcugatenques continuen segones un punt per sota del Volei Ciutat Cide i un i dos punts per sobre respectivament de l'Extremadura Arroyo i el Gervasport. Les santcugatenques reben la propera setmana el C.V. Leganés.