L'ascens a tocar

Aquesta imatge s'ha repetit molt en el que portem de temporada

Voleibol

Publicat el 4/abr/10 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat està a tres partits d'aconseguir l'ascens a Superlliga 2. Extremadura Arroyo, Club Voleibol Leganés i Grupo Gervasport són els darrers rivals amb els que s'hauran d'enfrontar les santcugatenques en les tres jornades de play off d'ascens que resten. Les santcugatenques, juntament amb les jugadores del Volei Ciutat Cide, són les principals favorites i tenen l'ascens a tocar.

L'inici de temporada del Club Voleibol Sant Cugat ja va demostrar que aquesta seria una temporada important per les santcugatenques. La victòria davant el F.C.Barcelona de Superlliga 2 en la final de la Lliga Catalana va esperançar els seguidors santcugatencs de cara a un ascens que en les darreres temporades s'havia quedat a les portes. Després de finalitzar segones a la lliga FEV, amb només tres derrotes contra Volei Ciutat Cide i Viladecans, les noies entrenades per Dani Pacheco estan completant un play off d'ascens igualment brillant.

Fins el moment acumulen cinc victòries en cinc partits. En el proper, s'enfronten a l'Extremadura Arroyo, tercer classificat i equip que és l'alternativa a l'ascens de les mallorquines i les santcugatenques. En aquest partit, les noies entrenades per Dani Pacheco poden aconseguir l'ascens matemàtic si vencen a les extremenyes. Però el fet que aquest cap de setmana no hi hagi competició per les vacances de Setmana Santa, pot ser un contratemps ja que l'aturada de la competició mai no beneficia a ningú.

El conjunt santcugantenc ha arribat a aquesta situació privilegiada fent ús d'una política de planter que fins el moment els està donant éxits. L'equip combina la joventut de jugadores com Nerea Sánchez, Anna Espadalé amb l'experiència de les germanes Santamaría i Martínez. L'equip ha guanyat en mentalitat i aquesta temporada ha disputat partits de màxima exigència a pistes complicades com les del Volei Ciutat Cide o l'Extremadura Arroyo, amb més de 500 persones de públic. Dani Pacheco, analitza la propera jornada que pot ser decisiva per l'ascens.

Pacheco està satisfet de com està funcionant l'equip en la seva primera temporada com entrenador del les santcugatenques. Pacheco destaca la gran mentalitat de les seves jugadores, clau per poder aconseguir èxits en pistes complicades. En el play off a més, es sumen els llargs viatges que han de fer quan juguen a fóra, una circumstància que de vegades pot portar problemes.


Resten només tres jornades per finalitzar el play d'ascens a Superlliga 2. Si tot va bé no farà falta arribar al final del play off per confirmar el Club Voleibol Sant Cugat com nou equip de Superlliga 2.

REPORTATGE CVSC

Escolta aquest reportatge

Your browser doesn’t support HTML5 audio