El CVSC entre els millors d'Europa

Imatge de l'equip que ha participat en el torneig

Voleibol

Publicat el 3/abr/10 per Axel Camarasa

El conjunt cadet del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) finalitza a la 16a posició del prestigiós Torneig Internacional de Bussinello, a Itàlia. La competició ha reunit als millors clubs i seleccions d'Europa.

Les santcugatenques han tingut l'oportunitat d'enfrontar-se als millors combinats del món en el Torneig Internacional de Bussinello disputat aquest cap de setmana a la localitat italiana de Mòdena. Les vermell-i-negres van debutar amb derrota per 0 sets a 2 contra la selecció de Zagreb, una de les finalstes de la competició. Al segon matx van caure per 2 sets a 0 contra el Volley Stadium Mirandola italià. A la segona tanda de partits, les santcugatenques van perdre per 2 a 0 contra l'Anderlini Unicom Starker italià. En el tercer i últim enfrontament, les jugadores cadets del CVSC van aconseguir el seu únic set contra el C.P.F. Languedoc Roussillon francès, però van perdre el matx per 2 sets a 1.

Amb aquests resultats les santcugatenques finalitzen en 16a posició. Per decidir la posició final, les jugadores entrenades per Rafa Ruiz s'han enfrontat al dissetè classificat, l'OK Mladi Jesenice eslovè, i el divuitè i últim equip, l'Anderlini Unicom Starker italià. Els cadet santcugatenc s'ha imposat als dos conjunts, per 2 sets a 1 i 2 a 0 respectivament, i han mantingut la 16a posició final. L'entrenador santcugatenc, Rafa Ruiz, valora la participació.

Rafa Ruiz

La valoració és molt positiva. Hem millorat respecte l'any passat.

Ara el conjunt santcugatenc començarà a preparar el campionat estatal de Benidorm que es disputarà del 26 al 30 de maig.