Podis santcugatencs a l'Estatal de volei infantil i cadet


  • Comparteix:

Podis santcugatencs a l'Estatal

Podis santcugatencs a l'Estatal

Les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat, Paula Fuentes, Clàudia Martínez i Grace Eliana han aconseguit el subcampionat d'Espanya cadet amb la selecció catalana després de perdre la final davant Andalusia per 3 sets a 0. La jugadora Sílvia Vázquez amb el combinat infantil ha finalitzat tercera després de superar Madrid per 3 sets a 0.

El Club Voleibol Sant Cugat no només ha celebrat l'ascens a Superlliga 2 del seu primer equip. L'entitat també és un referent a la selecció catalana on quatre jugadores, una infantil i tres cadets han pujat al podi dels Campionats d'Espanya. Sílvia Vázquez amb el combinat infantil ha finalitzat tercera després de superar Madrid per 3 sets a 0. Les catalanes han hagut de remuntar un 10 a 20 en el primer set, però s'han acabat imposant en els tres parcials i han aconseguit la medalla de bronze.
De la seva banda, la selecció catalana cadet amb Paula Fuentes, Clàudia Martínez i Grace Eliana s'ha quedat a les portes de la medalla d'or després de perdre la final davant Andalusia per 3 sets a 0. Les catalanes no han pogut en cap moment amb el seu rival. Les dues competicions s'han disputat a Càceres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.