Sant Cugat, capital del volei català


  • Comparteix:

Acte de presentació del Bilateral Internacional, dimecres a l'Ajuntament

Acte de presentació del Bilateral Internacional, dimecres a l'Ajuntament

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maria Isabel Zamora, ha explicat, a la presentació del Bilateral Internacional d'aquest cap de setmana, que Sant Cugat s'ha convertit en la 'primera opció clara' a l'hora d'acollir els partits de la selecció, gràcies a la bona sintonia amb l'Ajuntament i el Club Voleibol Sant Cugat (CVSC). El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha expressat la voluntat de l'Ajuntament de donar suport a les seleccions catalanes, mentre que el president del CVSC, Miquel Martínez, ha qualificat el torneig com 'la festa més gran del voleibol català'.

L'entesa entre la Federació Catalana de Voleibol, l'Ajuntament i el CVSC permetrà que, per segon any consecutiu, les seleccions absolutes catalanes de voleibol tornin a Sant Cugat per disputar el Bilateral Internacional. Entre dissabte i diumenge, la selecció catalana masculina s'enfrontarà per doble partida a la selecció de Suècia, mentre que la selecció femenina ho farà contra la de Xipre.

En l'acte de presentació del Bilateral, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maria Isabel Zamora, ha agraït públicament el suport del regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president del CVSC, Miquel Martínez, també presents a l'acte. Maria Isabel Zamora ha aprofitat també per felicitar el club local pel seu ascens a Superlliga 2 i per destacar la qualitat de Sant Cugat com a seu dels partits de la selecció.

Maria Isabel Zamora

Ja fa un temps que Sant Cugat és la primera opció per acollir aquest esdeveniment.



De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha mostrat la predisposició de l'Ajuntament a col·laborar amb totes les seleccions catalanes a la nostra ciutat.

Xavier Amador

Com a Ajuntament recolzarem la selecció catalana.



El president del CVSC, Miquel Martínez, s'ha mostrat orgullós de comptar amb quatre jugadores del seu equip a la selecció femenina en el que, segons ell, serà 'per un dia, el centre del voleibol català'.

Miquel Martínez

Sant Cugat serà seu de la festa més gran del volei català.



El Bilateral es disputa aquest cap de setmana al pavelló de la Rambla del Celler. Dissabte, les noies jugaran contra Xipre a dos quarts de cinc de la tarda i els nois contra Suècia a les vuit del vespre. Al dia següent es repetiran els enfrontaments. Les noies a les deu del matí i els nois a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.