I per acabar... victòria i botifarrada


  • Comparteix:

El CVSC acaba la temporada amb una victòria

El CVSC acaba la temporada amb una victòria

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) guanya (3-1) el Club Gervarsport de Gijón en l'últim partit del play-off d'ascens a Superlliga 2. Les de Dani Pacheco, amb l'ascens a la butxaca des de fa dues jornades, s'han trobat amb un rival que no els ha posat les coses fàcils. Un cop finalitzat el matx, el club ha celebrat l'ascens amb una botifarrada.

El matx no tenia cap transcendència, però acabar amb victòria era important per acabar amb bon gust de boca una temporada per emmarcar. El primer set ha costat molt, al principi les visitants han estat més encertades. En els punts claus però les santcugatenques han sabut despertar i han anotat el primer punt al marcador tancant el primer set per 27-25.
La segona mànega ha seguit amb la mateixa tònica. Bastant igualat i en els punts decisius les de Dani Pacheco mostraven la seva superioritat. Al final 25-19. El tercer set ha estat el més estrany pel CVSC. No ha estat fins el 0 a 8 en contra que mostrava el marcador quan les santcugatenques han despertat i han començat la remuntada, tot i així el set l'ha guanyat el Gijón per 25 a 20.
En la darrera mànega les de Dani Pachecho han anat per davant tota l'estona. Tot i la igualtat al marcador, al final, el set l'ha guanyat el CVSC per 25 a 23.
Amb aquest resultat les santcugatenques tanquen un play-off d'ascens a Superlliga 2 amb vuit victòries de vuit enfrontaments. El tècnic, Dani Pacheco, molt satisfet amb el treball de les seves noies, analitza el partit.

Dani Pacheco

Ens ha costat més del previst. Teníem ganes de guanyar per tancar bé el cicle d'ascens, sense cap derrota.



Amb aquest partit el Club Voleibol Sant Cugat tanca una temporada per emmarcar. Després del matx d'aquest dissabte, el club ha organitzat una botifarrada per celebrar l'ascens a Superlliga 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.