Anna Planas, seleccionada pel programa d'Alt Rendiment Català


  • Comparteix:

L'equip infantil del Club Voleibol Sant Cugat on juga Anna Planas

L'equip infantil del Club Voleibol Sant Cugat on juga Anna Planas

La jugadora infantil del Club Voleibol Sant Cugat Anna Planas disputarà les proves de selecció per entrar a formar part del programa d'Alt Rendiment Català (ARC), organitzat per la Federació Catalana i el Consell Català de l'Esport. El president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, destaca que Planas és una de les jugadores amb més projecció del club.

La base del Club Voleibol Sant Cugat continua en bona forma i prova d'aquest fet és la convocatòria d'Anna Planas pel programa d'Alt Rendiment Català (ARC). L'objectiu d'aquest pla és detectar i perfeccionar joves esportistes. Planas estarà acompanyada per 50 noies més de tota Catalunya i que també són infantils de segon any. El president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, destaca que Planas és una de les jugadores amb més projecció del club.

Miquel Martínez

L'Anna és una de les jugadores amb més projecció de la nostra entitat.


Planas ja ha estat convocada en d'altres ocasions pel programa d'Alt Rendiment Català (ARC). La santcugatenca tindrà una nova oportunitat dissabte per seguir perfeccionar el seu nivell de volei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.