El CVSC jugarà a Superlliga 2

Les santcugatenques podran gaudir de la Superlliga 2

Voleibol

Publicat el 10/jun/10 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat disputarà la Superlliga 2 la propera temporada. Així ho ha acordat la junta directiva del club després de considerar que les despeses de la categoria són assumibles per l'entitat. Les santcugatenques podran gaudir de l'ascens aconseguit i competir a la segona categoria del volei femení estatal.

La junta directiva del club ha estudiat una comparativa de les despeses que suposa disputar la lliga FEV i la Superlliga 2 i, vista la poca diferència, ha apostat per inscriure l'equip a la divisió de plata del voleibol femení estatal. El club esvaeix, doncs, els dubtes inicials que presagiaven una possible renúncia a l'ascens de categoria.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, explica tot el que han valorat a l'hora de prendre la decisió.

Miquel Martínez

La despesa econòmica de FEV o Superlliga 2 és molt similar. Jugarem a Superlliga 2.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per tal de poder fer front a despeses com aquesta, el Club Voleibol Sant Cugat ha hagut d'ajustar el màxim el seu pressupost i no han pogut renovar el fins ara entrenador, Dani Pacheco. L'entrenador de les santcugatenques a Superlliga 2 serà el director esportiu de l'entitat, Martín Fernández.