Marta Hernández s'incorpora als entrenaments del CVSC


  • Comparteix:

Marta Hernández, nova jugadora del CVSC

Marta Hernández, nova jugadora del CVSC

El nou fitxatge del Club Voleibol Sant Cugat, Marta Hernández, s'ha incorporat aquesta setmana als entrenaments amb les seves companyes. Hernández, que ja havia estat jugadora del club santcugatenc, retorna al seu equip de formació després d'uns anys jugant a Superlliga 2 i a la lliga francesa. El president de l'entitat, Miquel Martínez, no descarta que arribin més fitxatges i ha explicat que Marta Hernández sempre va tenir les portes obertes per un possible retorn.

El Club Voleibol Sant Cugat va començar a entrenar-se dilluns passat, concentrat en la preparació d'una nova temporada en la que jugaran a Superlliga 2. A banda de les tres jugadores juvenils que pugen al primer equip, als primers entrenaments de la temporada s'hi ha vist també una cara coneguda que torna a l'equip després d'haver estat jugant uns anys a nivell professional. Es tracta de Marta Hernández, que torna al club santcugatenc com un reforç de luxe de cara a la nova temporada.

Hernández, que va marxar del club per jugar en equips de lliga FEV, Superlliga 2 i lliga francesa, sempre havia tingut obertes les portes del Club Voleibol Sant Cugat. Ho explica el seu president, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

No l'hem hagut de convèncer. Ella sabia que quan volgués tornar a casa, aquí l'estaríem esperant.



El retorn d'Hernández servirà, a més, per cobrir la baixa d'Anna Espadalé, que havia deixat descoberta la posició de central. Amiga de la majoria de les seves companyes des de fa molts anys, l'adaptació de Marta Hernández a la plantilla del CVSC es preveu fàcil.

El president del club, Miquel Martínez, ha afirmat que el club està buscant reforços per acabar de completar la plantilla, tot i que ha recordat que si no arriben nous fitxatges, les jugadores del juvenil seran les encarregades de cobrir les necessitats del primer equip.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.