El Torneig Maria Tortosa es queda a casa


  • Comparteix:

Font: Carme Ponte

Font: Carme Ponte

El Club Voleibol Sant Cugat (CSVC) guanya la segona edició del Torneig Maria Tortosa després de derrotar el Viladecans i el Vall d'Hebron. L'absència d'última hora del Sabadell i la negativa del Barça de participar-hi ha fet que només tres equips hi hagin format part.

L'homenatge del club vermell-i-negre a l'exjugadora Maria Tortosa ha comptat, finalment, amb tres conjunts de Superlliga 2. El triomf de les santcugatenques fa presagiar un bon paper a la lliga. El president del club, Miquel Martínez, analitza els bons resultats, però adeverteix que no són fiables.

Miquel Martínez

Portem una setmana més d'entrenament que la resta i iaxò potser ha afectat, ara bé, en els partits oficials també intentarem guanyar.



Per la seva banda, una de les protagonistes del dia, Maria Tortosa, explica a Cugat.cat que malgrat que els equips encara estan en pretemporada, el torneig que porta el seu nom serveix per passar-ho bé.

Maria Tortosa

Tot i la calor i la gran càrrega física, és un dia de festa.



L'absència més destacable ha estat la del CV Barça, que ha rebutjat per segon any consecutiu la proposta de participació. L'entrenador i el director tècnic blaugranes però, s'han apropat fins el Pavelló de Sant Cugat a Valldoreix per demanar disculpes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.