El Torneig Maria Tortosa es queda a casa

Font: Carme Ponte

Voleibol

Publicat el 4/set/10 per Axel Camarasa

El Club Voleibol Sant Cugat (CSVC) guanya la segona edició del Torneig Maria Tortosa després de derrotar el Viladecans i el Vall d'Hebron. L'absència d'última hora del Sabadell i la negativa del Barça de participar-hi ha fet que només tres equips hi hagin format part.

L'homenatge del club vermell-i-negre a l'exjugadora Maria Tortosa ha comptat, finalment, amb tres conjunts de Superlliga 2. El triomf de les santcugatenques fa presagiar un bon paper a la lliga. El president del club, Miquel Martínez, analitza els bons resultats, però adeverteix que no són fiables.

Miquel Martínez

Portem una setmana més d'entrenament que la resta i iaxò potser ha afectat, ara bé, en els partits oficials també intentarem guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per la seva banda, una de les protagonistes del dia, Maria Tortosa, explica a Cugat.cat que malgrat que els equips encara estan en pretemporada, el torneig que porta el seu nom serveix per passar-ho bé.

Maria Tortosa

Tot i la calor i la gran càrrega física, és un dia de festa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'absència més destacable ha estat la del CV Barça, que ha rebutjat per segon any consecutiu la proposta de participació. L'entrenador i el director tècnic blaugranes però, s'han apropat fins el Pavelló de Sant Cugat a Valldoreix per demanar disculpes.