Tot a punt pel 7è Torneig Internacional de Voleibol


  • Comparteix:

Cartell del torneig d'enguany

Cartell del torneig d'enguany

El 7è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení de la ciutat, organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat, comença dijous i s'allargarà fins diumenge. En total, hi participaran 36 equips, distribuits en categoria infantil, cadet i juvenil i provinents d'arreu de l'Estat i d'Europa.

El torneig, organitzat des de la temporada 2004-2005, és un referent del voleibol nacional i europeu. Els equips de cada categoria intentaran succeir els vencedors de l'any passat: el Marina Kastella croat en categoria juvenil, el CV Sant Cugat en cadet i el Tor Sapienza italià en infantil. Les croates no participen en l'edició d'enguany, però santcugatenques i italianes intentaran revalidar el títol. La resta de clubs favorits són l'Anderlini Unikom Starker italià, el Team Marupe letó i l'OK Vital eslovè. De fet, la qualitat de les italianes i l'alçada de les eslovenes i letones són els punts forts d'enguany. El president del CVSC, Miquel Martínez, ha assegurat que el nivell de la competició es manté molt alt.

Miquel Martínez

Mantenim un nivell molt alt, sempre pensant en que les italianes ens aportaran un nivell molt important.


Un altre atractiu del torneig és veure el Partit de les Estrelles, que enfrontarà dissabte a les nou del vespre les millors jugadores de cada categoria escollides pels entrenadors. Les eliminatòries del campionat començaran dijous a les sis de la tarda al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i diumenge es coneixeran els nous campions d'aquest 7è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.