El CVSC, tercer a la Lliga Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un enfrontament del CVSC

Imatge d'arxiu d'un enfrontament del CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) finalitza tercer a la Lliga Catalana després de perdre (3-1) el darrer partit davant el Vall d'Hebron. Les de Martín Fernández, amb reiterats problemes al servei i la recepció, posen el punt i final en un campionat on només han guanyat un dels tres enfrontaments. El FC Barcelona ha estat el campió, mentre que el Vall d'Hebron i el Viladecans han quedat segon i quart, respectivament.

El partit ha començat bé per les santcugatenques, que, tot i la igualtat en el terreny de joc s'han fet amb el primer set. A la segona i tercera mànegues, les barcelonines han sabut aprofitar-se de les errades que les de Martín Fernández han presentat amb el servei i la recepció. Tot i la millora de joc de les santcugatenques durant el darrer set, han estat les barcelonines les que s'han endut l'enfrontament.
Amb aquesta derrota el CVSC ha finalitzat la LLiga Catalana en tercera posició. El tècnic del conjunt, Martín Fernández, analitza el paper de les seves noies durant el campionat.

Martin Fernández

Ens deixa en una situació d'incertesa. Havent perdut d'aquesta manera ens demostra que estem lluny del nivell que podem assolir.



El CVSC debuta a la Superlliga 2 la setmana que ve davant el Laboratorios Nupel gallec. Durant aquesta setmana les santcugatenques intentaran rectificar les errades de servei i recepció amb les que es troben en els partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.