Miquel Martínez: 'A Sant Cugat el voleibol és molt més'


  • Comparteix:

El president del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), Miquel Martínez, ha reivindicat la importància d'aquest esport a la ciutat. Martínez ha aprofitat l'acte de presentació dels onze equips de l'entitat, per recordar que el voleibol santcugatenc ja no és una pràctica minoritària. L'acte de presentació, que no ha comptat amb cap membre de l'equip de govern, ha tingut lloc aquest divendres al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

El voleibol ha crescut a Sant Cugat. Per primera vegada, l'entitat santcugatenca compta amb 11 conjunts: quatre infantils, tres cadets, dos juvenils i dos sèniors, a banda de tots els conjunts del voleibol santcugatenc escolar. És per això, que el president del CVSC, Miquel Martínez, ha aprofitat l'acte de presentació per reivindicar i recordar la importància d'aquest esport a la ciutat.

Miquel Martínez

Ja ha deixat de ser un club minoritari. El que reivindico és que el voleibol a Sant Cugat és molt més, i, nosaltres treballem per aquest molt més.



Durant l'acte de presentació, que no ha comptat amb cap membre de l'equip de govern, el president ha afegit que el voleibol també és important a Sant Cugat, i, prova d'això, és la quantitat de noies que practiquen aquest esport i en les categories que hi juguen. El director esportiu de l'entitat, Martín Fernández, fixa com a principal objectiu la formació de la base.

Matín Fernández

El que volem és que les nenes es formin, no només esportivament, també com a persones. Esperem que convisquin un any aprenent i gaudint de l'esport.



Tot i l'augment de conjunts i practicants del voleibol a la ciutat, fet que demostra l'esforç de l'entitat, la crisi també afecta al club. Des de la junta directiva s'ha demanat l'ajut de les famílies per trobar patrocinadors que permetin al CVSC seguir creixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.