Amistós per no perdre la forma

Imatge d'arxiu del CVSC

Voleibol

Publicat el 22/oct/10 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat afronta avui, a les vuit del vespre, un partit amistós contra el Sant Esteve Sesrovires al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les santcugatenques, que descansen aquesta jornada a Superlliga 2, no volen perdre el ritme de competició i reben un dels conjunts més potents de Primera Nacional.

Per no perdre la forma quan tot just s'han disputat dos partits de lliga, amb un balanç d'una victòria i una derrota, el CVSC ha organitzat un partit amistós contra un conjunt que juga dues categories per sota, el Sant Esteve Sesrovires de Primera Nacional.

El rival és un equip ple de jugadores amb experiència en Lliga FEV i amb aspiracions d'ascens, tal i com afirma l'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Martín Fernández.

Martín Fernández

És un equip amb pretensions d'ascens a FEV i amb exjugadores d'aquesta categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El matx servirà per millorar certs aspectes del seu joc santcugatenc en els que no ha estat encertat en els primers partits. Aquest vespre a partir de les vuit, Club Voleibol Sant Cugat-Sant Esteve Sesrovires, al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.