Martín Fernández:'Encara cometem errors no forçats'

Imatge d'arxiu del CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat venç (2-1) el Sant Esteve Sesrovires en partit amistós disputat al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Un matx contra un equip de dues categories per sota que ha servit perquè l'entrenador santcugatenc faci proves i per donar més minuts a les menys habituals en l'equip.

Les quatre juvenils amb les que Martín Fernández compta habitualment per omplir la convocatòria, Mireia Orozco, Raquel Brun, Merche Arens i Sara Julián han gaudit de minuts en l'enfrontament contra el Sant Esteve Sesrovires. Tot i militar a la 1a Nacional, el conjunt visitant no ha estat un rival fàcil en un partit on el més important era intentar millorar en diferents aspectes del joc.

Les santcugatenques s'han imposat 2 sets 1 (26/24, 20/25, 25/17). Una victòria que no deixa del tot satisfet a l'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Martín Fernández, que creu que les seves jugadores tenen encara moltes coses a millorar.

Martín Fernández

Hem tingut molta actitut en defensa però en atac encara estem forçant massa el joc.

Després del descans en la Superlliga 2, les santcugatenques retornen a la competició el proper cap de setmana i visiten la pista del Voley Murcia. Serà dissabte a les sis de la tarda al Pavelló Municipal Infante de Múrcia.