Dos desplaçaments, dues derrotes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CVSC

Imatge d'arxiu del CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat cau 3 sets a 1 a la pista del Voley Murcia en la quarta jornada de la Superlliga 2. Les santcugatenques cometen molts errors no forçats i sumen així la segona derrota en la competició. Tot i l'ensopegada, l'entrenador del CVSC, Martín Fernández, creu que les seves jugadores estan progressant en el seu joc.

De moment el Club Voleibol Sant Cugat no coneix la victòria a domicili després dos partits que ha disputat com a visitant. En aquesta ocasió ha estat el Voley Murcia que s'ha mostrat més encertat i ha aconseguit endur-se el partit per 3 sets a 1 (25/15, 16/25, 25/19 i 25/22). El primer set ha estat clarament pel conjunt murcià, però en el segon, les santcugatenques han estat molt concentrades i han esborrat de la pista el Voley Murcia amb un clar 16/25. En el tercer i quart set, les locals han estat superiors a les santcugatenques tot i que en la darrera mànega el resultat ha estat molt ajustat (25/22). Així doncs, segona derrota de la temporada del Club Voleibol Sant Cugat.

L'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Martín Fernández, creu que la clau de la derrota ha estat en els errors no forçats comesos per les seves jugadores.

Martín Fernández

Hem comés errors, però hem millorat en alguns aspectes del joc. Però els errors es paguen.


Amb aquesta derrota, el Club Voleibol Sant Cugat continua a la part baixa de la Superlliga 2 amb dos punts. La propera setmana les santcugatenques tornen a desplaçar-se i en aquest cas ho fan a la pista del VP Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.