Cauen pels errors

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) cau a casa contra el CV Viladecans (1-3) en un partit marcat pels errors de les santcugatenques en moments clau del matx. Amb aquesta derrota, el CVSC perd l'oportunitat de guanyar a un rival directe i d'agafar una mica de tranquil·litat en aquest inici de temporada.

Mal partit de les noies de Martín Fernández amb molts errors que han donat vida a un conjunt rival que no havia guanyat encara un partit en el que va de temporada. El matx ha estat molt igualat en el tres primers sets, en els que tant un equip com l'altre han tingut opcions de guanyar. En el primer, les santcugatenques han desaprofitat un avantatge inicial i han acabat caient (23-25). El segon ha començat tal com ha acabat el primer, amb un CV Viladecans més efectiu i que s'ha posat per davant en el marcador. Però les santcugatenques han reaccionat i han capgirat el marcador guanyant clarament aquesta segona mànega (25-18). En el tercer ha continuat la igualtat en el joc i han estat les de Viladecans les que s'han tornat a imposar amb el mateix resultat que el primer set (23-25).

El quart set ha estat el més emocionant del partit. El CV Viladecans ha començat molt fort i ha agafat un avantatge molt clar des del primer moment. Però les santcugatenques, conscients de la transcendència del set, no han llençat la tovallola i han aconseguit arribar als darrers punts del set amb opcions i fins i tot per davant al marcador. Però el CV Viladecans s'ha acabat imposant (23-25) i ha guanyat així el primer partit de la temporada.

L'entrenador del CVSC, Martín Fernández, pensa que la derrota és molt important i que el seu equip ha tornat a cometre errors d'anteriors partits.

Martín Fernández

Ha estat una derrota que ens farà mal. Hem tingut errors sobretot en el moment de la definició.

La propera jornada les santcugatenques juguen a la pista del Voley Ciutat Cide de Palma de Mallorca, un conjunt que malgrat el seu potencial, aquest any no ha començat gaire bé la temporada.