Es compliquen la vida


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) perd a la pista de Voley Ciutat CIDE (3-0) i deixa escapar l'oportunitat de sumar davant un rival de nivell similar. El primer i el tercer set han estat igualats i s'han decidit als últims instants. El segon ha estat marcat per la superioritat de les mallorquines i les errades vermell-i-negres.

Segona derrota consecutiva i segona desfeta davant rivals que competeixen amb les santcugatenques per evitar la zona baixa de Superlliga 2. Han caigut per un contundent 3 a 0, però el partit ha estat més igualat del que reflexa el marcador. Al primer set les mallorquines han agafat avantatge i l'han mantingut fins el final, malgrat els intents del CVSC de remuntar. El segon no ha tingut color, 25-13 per les locals que han estat molt encertades en la recepció. En el definitiu, l'avantatge santcugatenc (19-21) ha fet despertar la veterana De Souza que s'ha carregat l'equip a les espatlles per donar el triomf al CIDE. Malgrat la derrota, el tècnic de l'equip, Martín Fernández, afirma que 'ells no s'estan equivocant'.

Martín Fernández

Falta un 'plus', la sort...no ens estan guanyant per errors nostres, sino perquè són millors. Si s'equivoquen, nosaltres no ens estem equivocant.







A la propera jornada el CVSC rep l'Extremadura Arroyo, un dels equips forts de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.