Miquel Martínez: 'És un grup assequible'


  • Comparteix:

El CVSC s'enfrontarà amb el Valeriano Allès Menorca, el Murcia 2005 i el VP Madrid

El CVSC s'enfrontarà amb el Valeriano Allès Menorca, el Murcia 2005 i el VP Madrid

El Club Voleibol Sant Cugat s'enfrontarà amb el Valeriano Allès Menorca, el Múrcia 2005 i el Volei Madrid en la primera fase de Superlliga Júnior. La competició tindrà lloc a Múrcia i es disputarà del 16 al 20 de febrer. El president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, creu que el grup és assequible i es marca les semifinals com a objectiu.

Les santcugatenques aspiren a acabar com a primeres o segones de grup, posicions que donen plaça a la següent fase. Juntament amb el Club Voleibol Sant Cugat, l'altre conjunt fort del grup és el Múrcia 2005, amb qui en principi les santcugatenques es jugaran la primera posició.

Per a l'entitat santcugatenca l'objectiu en Superlliga Júnior continua sent arribar a les semifinals.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, creu que les santcugatenques no han de tenir problemes per estar a la següent fase.

Miquel Martínez

En principi aquest primer grup és assequible tot i que pot haver alguna sorpresa però creiem que podem ser primers o segons.



L'objectiu de Superlliga és que els conjunts juvenils i cadets dels clubs que disputen la Superlliga 1 i 2 puguin demostrar el potencial dels seus equips base.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.