El Club Voleibol Sant Cugat s'emporta el derbi davant el Viladecans


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'equip santcugatenc

Imatge d'arxiu de l'equip santcugatenc

El Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat (0-3) a la pista del Viladecans en el partit ajornat de la 13a jornada de la Superlliga 2. Les santcugatenques han fet un bon partit amb una gran actuació de Nerea Sánchez i de les germanes Santamaria.

El Club Voleibol Sant Cugat li ha tornat la moneda al Viladecans. Si a la primera volta les del Baix Llobregat derrotaven a domicili (1-3) a les santcugatenques, aquest dimarts les de Martín Fernández s'imposaven (0-3) al Viladecans. El matx ha estat dominat clarament per les santcugatenques que han imposat el seu joc davant un conjunt local que s'ha vist superat per la contundència a la xarxa de Nerea Sánchez i les germanes Santamaria. L'entrenador de l'equip, Martín Fernández, creu que la clau de la victòria és el treball defensiu.

Martín Fernández

L'actitud defensiva de l'equip ha estat molt bona i aquest fet ens ha donat el triomf.




Amb aquesta victòria, el Club Voleibol Sant Cugat ocupa la sisena posició i aquesta jornada rebrà el Múrcia dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.