L'Extremadura s'endú per davant el CVSC


  • Comparteix:

Segona derrota consecutiva de les santcugatenques

Segona derrota consecutiva de les santcugatenques

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) perd (3-0) a la pista de l'Extremadura Arroyo tot i perdre en tots els sets per la mínima. El tècnic de les vermell-i-negres, Martín Fernández, es mostra satisfet per la millora en el joc respecte la temporada passada.

El CVSC torna d'Extremadura amb la cua entre les cames després d'haver realitzat un bon partit. Les vermell-i-negres han sortit entonades des del principi i s'han avançat al començar el primer set. Però en els moments clau les extremenyes han estat més encertades per acabar enduent-se la primera mànega per la mínima (25-23). Al segon set s'ha repetit el resultat del primer i les locals s'han posat amb un clar 2 a 0 tot i la igualtat en el matx. En el tercer i definitiu, la igualtat ha anat a més i s'ha hagut d'arribar fins els 27 punts però, de nou, l'Extremadura ha estat qui s'ha endut el premi. (27-25)

El tècnic del CVSC, Martín Fernández, lamenta la derrota, però extreu una valoració positiva del partit.

Martín Fernández

La valoració és positiva, emprenya perdre tan just, però hem jugat bé.



La propera setmana les santcugatenques s'enfronten al Feel Volley Alcobendas, penúltim classificat de la Superlliga Femenina 2. El partit es disputarà dissabte a dos quarts de cinc al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.