El CVSC pateix per superar el penúltim classificat


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) venç (3-2) al Feel Volley Alcobendas en un partit marcat per les imprecisions en tots dos conjunts. Les santcugatenques han comès fins a 39 errades i en cap dels sets han estat clarament superiors a les rivals. Amb aquesta victòria el conjunt vermell-i-negre s'afiança a la 7a plaça de Superlliga 2.

Mal partit del Club Voleibol Sant Cugat en un Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix que s'ha vist afectat pel temporal, presentant algunes goteres que han dificultat el desenvolupament normal del matx. En cap moment les noies entrenades per Martín Fernández han dut la iniciativa i tret del primer set, en el que han vençut (25-15), han hagut de suar de valent per superar el conjunt madrileny. Les santcugatenques s'han endut els dos primers sets, el segon (26-24), però en el tercer i el quart l'Alcobendas ha sorprès guanyant (24-26) i (23-25).

El cinquè també ha estat molt igualat i les santcugatenques han estat contra les cordes, però al final la qualitat de l'equip de Martín Fernández s'ha imposat i s'han endut el cinquè set i definitiu (16-14). Una victòria treballada de l'equip santcugatenc en el que ha debutat la juvenil Ainhoa Buetas.

L'entrenador del CVSC, Martín Fernández, comenta la dificultat d'aquesta victòria.

Martín Fernández

Un equip que no fa un joc previsible i és difícil jugar contra elles.



La propera jornada un dels partits més esperats de la temporada amb la visita del Club Voleibol Sant Cugat a la pista del CVB Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.