Conscienciats amb la salut de les esportistes


  • Comparteix:

Pons, Pellicer i Martínez durant l'acte

Pons, Pellicer i Martínez durant l'acte

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, ha avançat a Cugat.cat alguns dels punts que inclourà el pla de salut que preparen per a la temporada que ve. El club posarà a disposició de les seves jugadores un servei de control de la nutrició, de fisiologia femenina i d'orientació personalitzada. Ho ha explicat Martínez aquest dimecres en la xerrada 'La dona i l'esport', que han organitzat l'Ajuntament i el Club Voleibol Sant Cugat com a acte de commemoració del Dia Internacional de la Dona.

La doctora del CAR Victòria Pons ha estat l'encarregada d'impartir aquest col·loqui, que han presidit Miquel Martínez i la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer. La ponència ha tractat temes relacionats amb les particularitats de l'esport femení: adaptació d'entrenaments, beneficis de l'esport, característiques físiques específiques, amenorreas patològiques i nutrició esportiva. A l'acabar la xerrada, les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat presents a l'acte han explicat les idees amb les quals s'han quedat.

Bateria de respostes

Hem après a tenir en compte els àpats, a controlar les analítiques i la menstruació. / Necessitem una aliementació variada i equilibrada.



El president del club, Miquel Martínez, ha aprofitat l'acte per avançar que organitzaran més xerrades similars i ha explicat alguns dels punts bàsics del pla de salut que posaran en marxa la temporada que ve.

Miquel Martínez

Abarcarà la nutrició, la fisiologia femenina i un servei pioner d'orientació personalitzada.



Martínez ha assegurat que el club es preocupa per la salut de les seves jugadores i que hi destinen cada cop més recursos per assegurar-se que sigui òptima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.