Derrota en l'adéu a la lliga i la retirada de Samanta Santamaría

Samanta Santamaría ha estat la gran protagonista de la jornada

Voleibol

Publicat el 26/mar/11 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) tanca la temporada amb una derrota (0-3) contra un CV Vall d'Hebron que aconsegueix entrar en els play-offs d'ascens a Superlliga. Les santcugatenques han jugat amb poca tensió contra unes rivals molt motivades. El matx ha servit de comiat de la vermell-i-negra Samanta Santamaria que deixa el voleibol després de molts anys lligada al CVSC.

El matx ha tingut poca història per part santcugatenca que ha evidenciat una gran relaxació per la poca transcendència a nivell de classificació pel club vermell-i-negre. Les que sí que es jugaven molt i ho han demostrat a la pista eren les jugadores del Vall d'Hebrón que des del primer minut han mostrat una major ambició que ha quedat palesa en el resultat final (0-3) amb uns parcials de 11-25, 20-25 i 21-25. El final del partit ha portat moltes llàgrimes al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Llàgrimes d'alegria per part del CV Vall d'Hebrón que ha vist com aconseguia la classificació pels play-offs d'ascens a Superlliga després de vèncer i aprofitar l'ensopegada del seu rival en la lluita per l'ascens, el CVB Barça que ha perdut (3-1) a la pista del Viladecans. Ara el Vall d'Hebrón es jugarà l'ascens en una eliminatòria contra el Voley Murcia. El Nuchar Eurochamp Murillo s'ha proclamat campió de Superlliga 2 i aconsegueix l'ascens directe a Superlliga.

L'entrenador del CVSC, Martín Fernández, valora la temporada de les seves jugadores.

Martín Fernández

Valoro a l'equip amb un set. Han entrenat molt bé i una actitud molt positiva. El joc de vegades ha estat bo i d'altres no tant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




També hi ha hagut llàgrimes per banda santcugatenca. No per la derrota, sinó d'emoció per la retirada del voleibol d'una de les seves jugadores més destacades, Samanta Santamaría, que ha passat pel club santcugatenc en dues etapes, a més de jugar a Còrdova, CVB Barça, Alacant i L'Hospitalet de Llobregat.

Santamaria valora molt positivament la seva experiència en el club.

Samanta Santamaría

Els ascens que hem fet són un gran record. Les meves millors amigues estan en aquest club i he après de tot i de tothom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un cop finalitzada la lliga el club continuarà amb els entrenaments un dia a la setmana i començarà a planificar la propera temporada. En el seu retorn a la Superlliga 2, les vermell-i-negres han finalitzat en 7a posició amb 23 punts.