Invictes i primeres de grup, s'enfronten a Múrcia als quarts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les cinc jugadores del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) que disputen l'Estatal amb les seleccions catalanes infantil i cadet han guanyat el tercer partit de la competició i col·loca ambdós combinats com a primers de grup. Les infantils han derrotat Galícia (1-3) i les cadets s'han desfet de les Illes Canàries (0-3). Tots dos disputaran els quarts davant Múrcia.

Les santcugatenques compten els seus partits per victòries tant amb la selecció catalana infantil com amb la cadet. Això les permet afrontar els quarts de final de l'Estatal que es diputa a Cartagena com a primeres dels seus respectius grups. Sofia Martínez, Laura Brun i Silvia Vázquez i les seves companyes del combinat infantil s'han desfet de Galícia (1-3) en un partit força igualat. Mònica Vázquez i Clàudia Martínez, per la seva banda, han contribuït a la victòria del conjunt cadet contra les Illes Canàries (0-3).

Divendres al matí, les cadets a les deu i les infantils a les dotze, s'enfronten a Múrcia per una plaça a semifinals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.