L'infantil i el juvenil del Voleibol Sant Cugat a l'Estatal


  • Comparteix:

Equip juvenil del Club Voleibol Sant Cugat

Equip juvenil del Club Voleibol Sant Cugat

Els conjunts infantil i juvenil del Club Voleibol Sant Cugat inicien el campionat d'Espanya aquest dimecres amb l'objectiu d'aconseguir alguna medalla en aquesta competició. El president del club santcugatenc, Miquel Martínez, destaca el potencial dels dos equips, però alerta del perill dels conjunts canaris que són els màxims favorits al triomf.

L'equip infantil del Club Voleibol Sant Cugat afronta l'Estatal que es disputa a Barcelona amb moltes ganes després de quedar campiones de Catalunya. Les santcugatenques debutaran amb doble jornada dimecres davant el San José Obrero a les onze del matí i contra el Salesianos Guadalajara a dos quarts de sis de la tarda. El darrer matx que tancarà la primera fase serà davant el Covadonga a les onze del matí. El president del club santcugatenc, Miquel Martínez, destaca el Covadonga com l'equip més complicat d'aquesta fase.

Miquel Martínez

El Covadonga és el rival més complicat de la primera fase, però crec que passarem com a primeres de grup.


El conjunt juvenil també inicia dimecres l'Estatal i ho farà a Cangas de Onís, Astúries. Les santcugatenques també tenen doble jornada amb partit a les nou del matí contra el Finestrat balear i a les quatre de la tarda davant el Caja d'Àvila. Les vermell-i-negres tancaran la primera fase dijous a les nou del matí contra el Ibio. Martínez creu que el seu equip ha tingut sort en el sorteig i espera passar sense problemes com a primeres de grup.

Miquel Martínez

No hem de tenir problemes per passar com a primeres de grup. El que cal evitar són els equips canaris.






Recordem que els dos equips disputaran l'Estatal com a campions de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.