L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat, campió d'Espanya


  • Comparteix:

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat pujant al `po

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat pujant al `po

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat guanya (3-2) el Santo Domingo i es proclama campió d'Espanya després d'aconseguir el triomf en el tie break. El club santcugatenc fa història en aconseguir el seu primer Estatal. L'entrenador de l'equip, Leo Pasarine, destaca el caràcter de les seves jugadores i el treball fet per tot el seu conjunt.

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat ha fet història després d'aconseguir guanyar el campionat d'Espanya. Les santcugatenques han disputat una final molt igualada davant el Santo Domingo alacantí. El primer set ha caigut del costat del Santo Domingo (25-21), però ràpida reacció de les santcugatenques que sumaven dos sets consecutius (25-18 i 25-20). Quan semblava que el campionat finalitzaria en el quart set, les alacantines guanyaven (28-26) i el matx s'hauria de decidir en el tie break. Les vermell-i-negres han canviat la dinàmica del seu joc i s'han imposat (8-15). Set, partit i títol de campiones d'Espanya per l'equip entrenat per Leo Pasarine. L'entrenador destaca la reacció i el caràcter de les seves jugadores.

Leo Pasarine

Les jugadores han demostrat el seu caràcter en el tie break. Han fet un gran esforç que ha tingut la seva recompensa.



Pasarine ha volgut destacar el paper d'Àlex Pérez, segon entrenador de l'equip i que la temporada passada va treballar amb la meitat de l'equip a Valldoreix. Pasarine elogia la tasca dePérez.

Leo Pasarine

El triomf també és mèrit d'Àlex Pérez amb el treball que ha fet durant la passada temporada amb la meitat d'aquest equip.





L'equip santcugatenc ha fet història en aconseguir el primer campionat d'Espanya pel Club Voleibol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.