Els conjunts espanyols debuten al torneig Ciutat de Sant Cugat de voleibol


  • Comparteix:

Un dels partits de la segona jornada

Un dels partits de la segona jornada

La segona jornada del torneig Ciutat de Sant Cugat ha tingut com a principals novetats la incorporació dels conjunts procedents de la resta de l'estat. Un total de nou partits s'han disputat al Pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. La competició, però, es trasllada demà al Pav-3 de la rambla del Celler on, a més, es durà a terme la presentació oficial de tots els equips del Club Voleibol Sant Cugat.

Si la jornada inaugural va comptar amb els equips catalans, el segon dia de competició ha incorporat els conjunts de la resta de l'estat. S'han disputat nou partits, en tres tandes de tres, dividint el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, explica que tots els equips ja són a la ciutat.

Miquel Martínez

S'han incorporat equips de l'estat. Ja està tothom pràcticament a Sant Cugat. És el dia de veure que tots han arribat bé i no falta cap llit.



La tercera jornada del campionat s'inicia a dos quarts de nou del matí al Pav-3 de la rambla del Celler. A més s'incorporaran els equips estrangers i es durà a terme la presentació oficial de tots els equips del Club Voleibol Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.