El Club Voleibol Sant Cugat supera l'Alcobendas al tie-break


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) derrota l'Alcobendas en un partit igualat que s'ha adjudicat en el cinquè set (3-2). Les santcugatenques han remuntat el set inicial en contra i han acabat doblegant les madrilenyes, que han perdut per primera vegada aquesta temporada.

En un partit amb molta intensitat, el CVSC ha anat de menys a més per acabar superant un Alcobendas molt combatiu. El primer set ha estat clarament per a les visitants, que han marcat la diferència des de l'inici gràcies al bon encert atacant (18/25). Les vermell-i-negres, però, han retocat la defensa i han capgirat el marcador, en bona part gràcies a l'aportació ofensiva de la juvenil Raquel Brun, molt encertada durant tot el partit (25/17 25/20).

En el quart set les santcugatenques han anat per sobre en el marcador, però una sèrie de bones combinacions del conjunt madrileny ha igualat novament el matx (19/25). En el decisiu tie-break les santcugatenques s'han posat 4-1, però el temps mort ha permès la reacció visitant. Dues faltes consecutives molt discutides pel tècnic rival han contribuït al triomf final del CVSC, que es col·loca a la tercera posició de la lliga. El tècnic del CVSC, Leo Passerine, valora la importància del triomf.

Leo Passerine

Estem molt contents. Sabíem que era un rival molt potent, però que si ho fèiem bé podíem guanyar.




La setmana vinent el CVSC viatja a Pamplona per enfrontar-se al totpoderós Ecay Leadernet, principal aspirant a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.