El Club Voleibol Sant Cugat compleix el tràmit davant el cuer

Voleibol

Publicat el 26/nov/11 per Axel Camarasa

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) s'ha desfet còmodament de l'Emevé Laboratorios Nupel de Lugo (3-0) en la setena jornada de Superlliga 2. Les santcugatenques tan sols han tingut oposició en el primer set, però han reaccionat i no han donat opció a les gallegues.

Triomf plàcid per al CVSC. Les vermell-i-negres han sortit a la pista amb poca intensitat i encara afectades per la pèrdua del pare del president, Miquel Martínez, i avi de dues jugadores. El conjunt gallec, cuer de la categoria, ho ha aprofitat per posar contra les cordes les santcugatenques durant el primer set, que ha dominat fins als punts finals. El CVSC però, ha reaccionat a temps, ha capgirat el marcador i ha evitat la sorpresa. La resta de partit no ha tingut color, les santcugatenques han controlat en tot moment i s'han imposat amb comoditat (25/23 25/16 25/14). El tècnic de l'equip, Leo Passerine, es mostra satisfet amb el treball de les jugadores.

Leo Passerine

Hem sortit poc concetrades però hem pogut treure un bon resultat. El més positiu és que he pogut donar minuts a les jugadores més joves.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La setmana vinent el CVSC torna a jugar com a local davant ell Vall d'Hebrón.