Derrota del Club Voleibol Sant Cugat que es complica la Copa de la Princesa

El Club Voleibol Sant Cugat perd (1-3) contra el CV Vall d'Hebrón a la 8a jornada de Superlliga 2. Una derrota que complica les opcions de les santcugatenques de ficar-se a la Copa de la Princesa a la que van els tres primers classificats i l'organitzador. Les santcugatenques són cinquenes a tres punts del tercer, l'Alcobendas.

Les santcugatenques no han pogut amb un rival que ha evidenciat més concentració durant els moments clau del partit i que ha sabut remuntar el set inicial guanyat per les vermell-i-negres (25-20). En el segon, el CV Vall d'Hebrón s'ha imposat per un marcador ajustat, després d'un set molt igualat que ha caigut de banda barcelonina (23-25). En el tercer i quart sets, el CV Vall d'Hebrón ha estat molt bé en defensa i en atac, destacant a la faceta anotadora les seves jugadores Albesa i Montero. El tercer set ha caigut de manera clara pel CV Vall d'Hebrón (20-25) i en el quart, les santcugatenques han posat més resistència amb una gran Raquel Brun que ha aguantat l'equip amb els seus punts, però que no ha pogut evitar la derrota després que les barcelonines s'hagin endut també el quart set (22-25).

L'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Passerine, creu que els petits detalls han decidit el matx.

Leo Passerine

L'equip no ha jugat malament, però les rivals eren un conjunt molt fort. Em buscat la victòria però els petits detalls han decidit.

El següent partit serà aquest dimarts a les dotze del migdia al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i serà contra el líder, l'Ecay Leadernet de Pamplona, en partit corresponent a la 16 jornada de lliga que s'avança.