El Club Voleibol Sant Cugat acaba amb la imbatibilitat del líder, l'Ecay Leadernet de Pamplona

Instant del partit CVSC-Ecay Leadernet

Voleibol

Publicat el 6/des/11 per Carme Reverte

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) s'imposa (3-2) al totpoderós Ecay Leadernet pamplonès després d'un partit molt disputat que ha necessitat del tie-break. Després d'aquesta victòria el conjunt de Leo Passerine afronta els tres pròxims partits com a tres finals per intentar jugar la Copa Princesa.

Aquesta vegada no han fallat. El Club Voleibol Sant Cugat ha jugat a un excel·lent nivell i ha derrotat (3-2) el fins ara líder invicte de la Superlliga 2 en partit avançat. La celebració de la Copa Princesa prevista pel febrer, i on el conjunt santcugatenc vol ser-hi present, ha obligat tots els equips a avançar la dissetena jornada del campionat.

L'equip de Leo Passerine ha obert el marcador i sempre ha anat per davant aconseguint el primer set (25-23) i el tercer (25-19). Però l'Ecay, que s'ha anotat el segon (22-25) i ha tornat a igualar en el quart (22-25), ha forçat el cinquè i definitiu set. Amb l'empat a dos les forces continuaven molt igualades però les santcugatenques han sabut mantenir l'avantatge en el tie-break i s'han acabat imposant al líder. Passerine, satisfet amb el partit de les seves jugadores.

Leo Passerine

Estic content pel nivell de joc que hem demostrat. El contrari és un equip excel·lent i allà vam haver de fregar la perfecció per guanya-li un set.

En l'anada el Club Voleibol Sant Cugat li va esgarrapar el primer set al líder i a la tornada s'ha convertit en el primer botxí de les pamploneses. Aquest dissabte les vermell-i-negres tornen a jugar a casa davant el CAEP Sòria, equip de la part mitja baixa de la classificació.