Leo Passerine i Arseni Llenas nominats com a millor entrenador de categoria menor

Arseni Llenas amb el juvenil. Imatge d'arxiu

Voleibol

Publicat el 29/des/11 per Arantxa Fernández

Els tècnics del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), Leo Passerine i Arseni Llenas, opten al premi a millor entrenador català de categoria de menors que entrega la Comissió Tècnica d'Entrenadors. El guanyador es farà públic durant el sopar d'entrenadors que s'emmarca en el Memorial Arturo Cortés del primer dimarts de gener a Lloret de Mar.

Dins dels actes del Memorial Arturo Cortés 2012, s'entreguen els premis al millor entrenador de categoria menor i sènior coincidint amb el sopar anual d'entrenadors que se celebra dimarts vinent a Lloret de Mar. Entre els quatre nominats a millor entrenador de categoria menor es troben Leo Passerine i Arseni Llenas pel CVSC.

Passerine presumeix d'haver aconseguit el Campionat de Catalunya i d'Espanya amb l'equip infantil la temporda anterior. Llenas ha guanyat el Campionat de Catalunya i el Subcampionat d'Espanya amb el conjunt juvenil del club santcugatenc. El president de l'entitat, Miquel Martínez, no se sorprèn de les nominacions.

Miquel Martínez

La feina de formació i els resultats obtinguts pel club feien esperar que la federació els premiés.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant el sopar també es faran entrega dels premis a millor entrenador de categoria sènior i el segon premi llegendari Vicenç Puigdomènech adjudicat enguany al president del Club Voleibol Sant Esteve Sesrovires, Joan Armengol.