El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat finalitza en última posició al IV Torneig de Getxo


  • Comparteix:

Juvenil B CV Sant Cugat a Getxo

Juvenil B CV Sant Cugat a Getxo

El juvenil B del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) finalitza en 10a posició en el IV Torneig de Voleibol de Getxo. Després de perdre (2-1) contra el Vall d'Hebron B, les santcugatenques no han pogut superar l'Haro, que s'ha imposat (2-0) en el partit per la novena i desena posició.

El CVSC acaba en última posició després d'aconseguir una victòria, contra el Sestao (1-2), en cinc partits. Derrotes contra el conjunt amfitrió, el Getxo (2-0), l'Universidad Laboral Gijón (2-0) i el Vall d'Hebron B (2-1). Aquestes derrotes han fet que les santcugatenques acabessin la lligueta en cinquena posició. Tot i això, el tècnic del juvenil del CVSC, Àlex Pérez, es mostra satisfet amb l'actuació de les seves noies.

Àlex Pérez

El torneig és de nivell, hi ha equips del Campionat d'Espanya. Pel nivell hem sabut competir. Ens anirà bé per la temporada.



Ara, el juvenil del CVSC descansarà fins la primera setmana de gener, quan tornarà als entrenaments ja pensant en el campionat de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.