Miquel Martínez destaca el suport de l'Ajuntament i la Federació per acollir la Superlliga Júnior de Voleibol


  • Comparteix:

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació

El president del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), Miquel Martínez, ha destacat a la presentació de la Superlliga Junior Femenina de Voleibol que el suport que han donat tant l'Ajuntament com la Federació Catalana de Voleibol ha estat clau de cara a proclamar Sant Cugat com la seu del campionat. L'acte també ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

Sant Cugat acollirà d'aquí 10 dies les principals promeses del voleibol femení estatal. Serà la Superlliga Femenina Júnior, que es disputarà al pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, que ha estat presentada a l'Ajuntament. Miquel Martínez, president del club santcugatenc i organitzador del torneig, ha destacat el suport del consistori i de la Federació Catalana.

Miquel Martínez

Primer agraïr a l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, però no voldria deixar de costat el recolzament de la Federació Catalana.


Tot i que enguany la participació no és obligatòria per als equips que es troben a les dues categories més altes del voleibol juvenil català, el campionat comptarà amb els millors conjunts de l'Estat. Segons Martínez, els favorits, més enllà del conjunt local, són el Canàries 2014 i el Jamper Aguere de Tenerife, dos dels equips canaris que hi participen, l'Alcobendas madrileny, que compta a les seves files amb jugadores de Superlliga 2, i l'Emevé Laboratorios Nupel de Lugo. De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha remarcat la projecció que donen aquests esdeveniments a la ciutat.

Xavier Tizón

La projecció de la nostra ciutat quan acollim tornejos d'aquest tipus és molt gran i d'aquí que haguem posat els màxims esforços.


La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha ressaltat el fet que Catalunya aculli enguany no només aquesta Superlliga Junior Femenina, sinó també la Copa de la Reina i el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. D'altra banda, Zamora ha situat Sant Cugat com un municipi amb compromís amb el voleibol i l'esport femení.

Maribel Zamora

A Sant Cugat m'han manifestat que el volei era l'esport de Sant Cugat, que estan potenciant l'esport femení.


La Superlliga Juvenil Junior donarà el tret de sortida dijous de la setmena vinent a les deu del matí, i el Club Voleibol Sant Cugat debutarà a les dotze contra el Tenerife Sur. Per tal de millorar les condicions del torneig, s'han dut a terme diferents arranjaments al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les millores s'han fet a vestidors, lavabos i portes d'accés a les instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.