Martínez (CVSC): 'La Superlliga és un objectiu que tenim marcat des de principi de temporada'

Imatge de Clàudia Martínez

Voleibol

Publicat el 21/feb/12 per Jordi Foix

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat debuta dijous contra l'Arona a la Superlliga Júnior amb la intenció de guanyar-la. Així ho ha afirmat en una entrevista a Cugat.cat la capitana de l'equip, Clàudia Martínez, que ha assegurat que és un repte que tenen marcat des de principi de temporada. La santcugatenca veu l'equip amb moltes ganes d'assolir el títol i, tot i que molts equips donen el conjunt santcugatenc com a favorit, Martínez reconeix que ho han de demostrar a la pista.

Arriba la Superlliga Júnior a la nostra ciutat i el Club Voleibol Sant Cugat es perfila com un dels favorits per endur-se la competició. Sobre aquest favoritisme, la capitana de l'equip santcugatenc, Clàudia Martínez, ha comentat que volen demostrar durant el torneig que mereixen guanyar la competició i que és un dels principals objectius de la temporada.

La capitana del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, Clàudia Martínez, explica l'ambient que respira el vestidor.

Clàudia Martínez

Ho celebrem a Sant Cugat, tenim l'afició al nostre costat. Amb moltes ganes de lluitar i estar amunt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Martínez creu que la unió de l'equip és una de les claus, i considera que si aquest bloc juga com ho fa habitualment tenen opcions de guanyar la Superlliga.

Clàudia Martínez

Som un equip, no som dotze jugadores i això amaga els punts dèbils. Possibilitats i qualitat tenim, només cal que quan toqui fem el que hem de fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Igual que el tècnic del juvenil, Rafa Ruíz, i el president de l'entitat, Miquel Martínez, la santcugatenca creu que a més del seu conjunt, el Canarias 2014, el Jamper, l'Alcobendas i l'Emevé són els equips favorits per endur-se el torneig. El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat debuta a la Superlliga dijous a les dotze del migdia contra l'Arona.