Salvador Orozco, escollit nou vocal de la Federació Catalana de Voleibol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Salvador Orozco

Imatge d'arxiu de Salvador Orozco

El vicepresident del Club Voleibol Sant Cugat, Salvador Orozco, ha passat a formar part de la directiva de la Federació Catalana de Voleibol, encapçalada per la presidenta Maribel Zamora, que ha estat reelegida recentment en el càrrec. Orozco, que desenvoluparà funcions de vocal, ha destacat la voluntat de la nova junta d'incrementar el nombre de llicències, sobretot en categoria masculina.

La nova junta directiva, encapçalada de nou per Maribel Zamora, tindrà en Salvador Orozco un representant del Club Voleibol Sant Cugat. El vicepresident del club santcugatenc ha estat escollit com a vocal per formar part del nou organigrama. El motiu de la seva elecció és, com diu Orozco, que un dels millors clubs catalans de voleibol de l'actualitat sigui present a l'ens federatiu.

Salvador Orozco

La Federació Catalana de Voleibol vol tenir representació dels equips més importants de Catalunya i ho som a nivell formatiu i sènior.



Tot i que la nova junta directiva encara s'ha de reunir per fixar els nous objectius, un d'ells serà intentar incrementar el nombre de llicències sobretot en categoria masculina a nivell de base.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.